2012. június 14., csütörtök

Az ön jobbkezét nem fogják körbehordozni augusztus 20-án, mert azt a szentistváni törvények szerint le kellene vágni

Magyarország (köztársaság elvetve)
Tárgy: Nyílt levél.
Dr. Orbán Viktor Nemzetvezető!
Önt szólítom meg levelem elején, mert a nyomógomb terminátorok - akikkel 2010. tavasza óta az ország tönkretételén dolgozik - véleményem szerint önálló gondolkodásra képtelenek. Viszont megvan bennük minden képesség az aljasságra és a hazudozásra. Mester és tanítványai (elnézést kérek az igazitól). Ön a centrális hatalom híve, aki a kezében tartva a gyeplőt, egyéni képviselői indítványok és egyéb aljas trükkök bevetésével mélyszegénységbe viszi az ország majd kétharmadát, miközben nemzetérdekekről papol és puritánságával (16
éves többször talpalt cipő... ha-ha-ha, valamint stoppolt zokni, ugyanakkor a feleség nevén annyi ingatlan van már most is, hogy fejből fel sem tudná sorolni) próbálja meg tovább hülyíteni azokat, akik hittek Önben/Önökben.
Azonban mára azt látom, hogy az emberek kezdenek ébredezni. Ébredezik a bohóccá tett társadalom. Az a társadalom, akiknek 8 év ellenzékiség alatt játszottak cirkuszt, ígértek Kánaánt, és akiket sikerült annyira megkavarni, hogy még ma sem látják mindazt, amit mi nyitott szeműek.
Azt, hogy a FIDESZ-KDNP (értelmezése a címzésben) miként igyekszik minden társadalmi réteget mélyszegénységbe nyomni, egy szűk gazdasági érdekcsoport miatt ebben az országban.
Németország jut eszembe az 1930-as évekkel. Ott sem vették észre, hogy mi készül, csak akkor kezdtek sikoltozni a környező országok és a német értelmiségiek, amikor már késő volt. Ön, dr. Orbán Viktor ma szerzett jogokat vesz el. Visszamenőleges törvényeket hoz. Korlátozza az alkotmánybírák jogkörét, ha nem tudja átvinni az akaratát. Most, miután alkotmányt módosítottak a szerzett jogok elvételéhez, alkotmánybírát csinálnak abból, aki majd a saját indítványát fogja vizsgálni. Gratula! Nem is lóg ki nagyon a ló lába. A lóvá tett
országé. Akik elhitték, hogy csak a rendészeti dolgozókat akarják 2006-ért kollektíven megbüntetni, ráadásul családostól! A "Kádár-huszárokat", ahogyan az a Répássy Róbert minősített minket, akinek tutira van csillag a diplomáján! Én 1984-ben kezdtem bűnügyi
nyomozóként a Magyar Rendőrségen, majd 1991-ben diplomáztam. Nekem nincs csillag a diplomámon! Mégis én vagyok a Kádár-huszár. Meg hazug (semmisségi Törvény).
Érdekes dolog jutott a fülembe. A négy ciklust letöltött országgyűlési képviselők korkedvezménye is ugrik állítólag. S közben azzal ámítják az embereket, hogy másokat nem érint a korkedvezmények elvétele.
Hazudoznak, vallja be! Hazudoznak reggel, délben és este. De minek is sorolom, amikor sosem mondanak igazat?! Mit ígértek, hogy mit védenek meg? Mire kaptak felhatalmazást? Mert amit itt csinálnak egy éve, arra bizony nem kaptak egy voksot sem! De Ön tudja, hiszen dörzsölt régi hazudozó, hogy a memóriája egy átlagembernek kb.: 3 nap. Ebbinghaus felejtési görbéjét látom, bebiflázta. Én is. Csak én Önnel szemben nem hazudok az embereknek!
Tényleg: tudja, hogy a rendészeti szervek nyugdíjasai miért kapták a korkedvezményes nyugdíjukat? Vagy tudja mit? Hagyjuk a rendészetieket! Beszéljünk arról, hogy mi különbség van egy mozdonyvezető, Ön és a nyomógomb terminátorai között! Na? Szabad a gazda? Akkor írom.
A mozdonyvezető nem öl szándékosan és nem nyomorít meg direkt embereket. Azok balesetek, és mint ilyenek, tragikus események az áldozatok családjainak és tragikus esemény a mozdonyvezetőknek is. Röviden fogalmazok. A mozdonyvezetőket ezek a tragédiák mentálisan nagyon megrázzák. Feldolgozni képtelenség még akkor is, ha a pszichológusok évekig tornáznak az agytekervényeiken.
Aztán itt van Ön és a lelketlen kiszolgálói. Nagyon megsértem, ha azt írom, hogy Önök hóhérok? Mert Önnek/Önöknek a szerzett jogok elvétele, a visszamenőleges törvénykezés, a munkavállalói érdekek csorbítása, a nyugdíj-megtakarítások, az özvegyi nyugdíjak elvétele/mérséklése, a munkanélküli segélyek folyósításának rövidítése és ne soroljam tovább
az ámokfutásának listáját, tömeges öngyilkosságokat eredményezhet. Rosszabb esetben csak éhezni fognak, és hajléktalanokká válnak majd emberek tízezrei.
Ön állítólag a nemzeti hagyományok, a nemzeti szokások, a nemzeti érdekek védelmezője. A nemzetvezető, aki büszke történelmünkre, törvényeinkre, zászlónkra, és a Himnuszunkra. Közben már könnyítik a Himnuszt. A nemzet hivatásosait, több évtizedes védelmezőit lebohócozza.. Megosztja a társadalmi csoportokat. Üldöz mindenkit, aki nem áll be a sorba. A külhoni magyarok szavazataira aspirál, hogy bebetonozhassa magát a hatalomba. Milyen átlátszó trükk. A Klubrádió frekvenciáját a Fidesz médiahatósága versenyezteti. Az nyeri a hullámsávot, aki körzeti rádiót működtet sok-sok zenével. Befogja az ellenzék száját. Kis huncut hazudozó...
Azt már felfogtam, hogy jogász létére (Balsai, Lázár és Répássy különleges ügynökei is ide tartoznak) nem ismeri a visszamenőleges törvénykezés tilalmát. De mint a magyar történelmet tisztelő és hirdető nemzetvezetőtől elvárnám, hogy a saját történelmi alkotmányunkat ismerje, és tartsa be! Miről írok? Hát erről: "Amely birtokot valaki méltó szolgálatjával megszerzett, attól soha meg ne fosztassék!" (Aranybulla 1222). És nem gondolnám, hogy II. András királyunk az MKP, az MSZMP, vagy az MSZP tagja lett volna, így nincs szerintem hivatkozási alapja a kommunistázásra!
Államalapító István királyunk szent jobbját minden évben elviszik egy körmenetre. Ő egy erős Magyarországért munkálkodott. Kérem, ne gondolja azt, hogy az Ön kezét valaha is körbe fogják hordozni! Az Ön keze szerintem István idejében azért került volna lecsonkolásra, mert a tolvajok kezét abban az időben levágták. Ön ellopta egy ország nyugdíjmegtakarítását. Most ellopni készül a korkedvezményes nyugdíjakat. Ellopni készül a rokkantsági nyugdíjakat. Ellopni készül az emberek jövőjét, a munkavállalói jogokat. Ön ellopta a magyar hivatásos állomány önbecsülését és tisztességét. Ön ellopta a munkában meghajlott és megbetegedett nyugdíjasok megbecsülését. Ön ellopta a leendő munkavállalóktól a jövő biztonságát. És végezetül Ön/Önök lopták el az emberektől az állami garanciákba vetett hitet, és ezzel mindent, ami hitelt adott volna az Önök szavának! Így ne csodálkozzanak azon, hogy itt már senki nem hisz Önnek/Önöknek! A dezertőrök így éppen Önök, akik elhagyták az ország zászlaját, akik állami megbízatásukkal visszaélve társadalmunk ellenségeivé váltak!
Hortobágyi István nyugalmazott rendőr őrnagy

Nincsenek megjegyzések: