2012. február 24., péntek

Sikeres embervédelmi akció: elmaradt az árverés

Mozgósító felszólítás az otthonvédőknek és mindenkinek, aki küzdeni akar a bankok és a végrehajtók kifosztó maffiája ellen:
A Fehér Kéményseprők közleménye:
“Tisztelt Barátaim!
Arra kérlek bennetek, hogy segítsünk egy IGAZ OTTHONVÉDŐNEK, aki velem együtt mentett más meg nagyon sok adóst, mert most neki van szüksége ránk!
Pontos részleteket nem ismerek csak annyit, hogy árverezése lesz, 2012. február. 22. szerda 10 óra, kezdettel a Végrehajtó Kamara Árverező Kastélyában, Budapest, 1138 Váci út. 201. A Végrehajtó: ifj. Dienes Árpád!
Kérlek bennetek, hogy mint eddig is, menjünk el és tegyünk meg mindent, hogy ez az árverés ne történhessen meg! A jogi hátteret már az ügyvédek megoldották, bíróságon van, várjuk, hogy a bíróság hivatalból is leállítsa.
Viszont, ha ez nem sikerül, ismerve a bíróságokat, ahogy anyatigrisként védik a végrehajtókat, legyünk ott és tegyünk meg minden tőlünk telhetőt a jogi határokon belül!
FÉL ÓRÁVAL ELŐBB LEGYÜNK OTT!
Köszönettel:
Dabasi Tamás
A Fehér Kéményseprők Társadalmi Szervezetek Szövetségének Elnöke”
***
Csatlakozás:
Az Egységes Magyarország Mozgalom otthonvédői csatlakoznak a Fehér Kéményseprők elnökének mozgósítási felhívásához. Felhívunk minden igaz otthonvédő önkéntest, hogy jelenlétével erősítse az otthonvédők pozícióját a helyszínen!
Nem engedhetjük, hogy a végrehajtó hiénák egy újabb magyar otthonra tegyék rá a kezüket! És annak bevételéből újabb luxus nyaralásukat és luxus életvitelüket fedezzék!
Legyünk ott minél többen! A cím még egyszer: Végrehajtó Kamara Árverező Kastély, Budapest, 1138. Váci út. 201. – (Ez az épület a volt indóház az Északi összekötő vasúti híd tövében. Megközelíthető autóval közvetlenül a Váci útról, tömegközlekedéssel: Metró, Városkapu megálló.) – Február 22. szerda, 9.30.
Fort András – EMM Otthonvédők
Szabad Riport Tudósító Iroda
***
2012. február 22., szerda, 9 óra 30 perc, Budapest, Angyalföld, Váci út 201. Az árverés - elmaradt...
               
A "cég" bejárata.  Érdekes az ajtóüvegre ragasztott A4-es papírra szerkesztett felirat, csak ilyen cégtáblára "futja" egy állami (?), vagy bírósági (?) cégnek... Vagy inkább bujkálnak...

Gyülekezés a bejárat előtt
Amúgy fejlett, kamerás őrzésvédelmi rendszerrel van ellátva körben az épület. A díszlámpákba építették be a kamerákat
Tíz óra után néhány perccel az ajtóból a biztonsági őr kiszólt: a tíz órára meghirdetett árverés elmarad
A "főnök" és izomagyú sofőrje a szállító képkocsijukhoz vittek egy számítógép-egységet. Közben a közelben lévő Fort András újságíró közterületen, igazolványkártyával a nyakában fotózott. Az "izomagyú" észrevette, tettlegesen megfogta az újságíró kezét, és a fényképezőgépet el akarta venni. Az újságíró segítségért kiáltott...
Természetesen odarohantunk

A "főnök" is kikászálódott az autóból. Csak nem segíteni akart?
A szállító gépkocsi "főnökkel", sofőrrel és rendszámtáblával. Kicsit még várakoztunk, aztán eljöttünk

Vajnaiék, ahogy eddig, megadták magukat a szociknak és a mögöttük álló tőkés köröknek

Az MSZDP, a Munkáspárt 2006 és a Zöld Baloldal az elmúlt hetekben tettek egy lépést balra, és kettőt jobbra.
A Munkáspárt üdvözölte az MSZDP kezdeményezését Baloldali Kerekasztal összehívására, s kész volt minden előfeltétel nélkül részt venni. A tárgyalások során azokra a kérdésekre helyezte a hangsúlyt, amely valóban segítheti a magyar dolgozók életét és összekötheti a baloldali pártokat. Számos más kérdésben kész volt engedményekre.
A tárgyalásokat alapvetően megváltoztatta az MSZP beavatkozása. Az MSZP nem vállalta a részvételt olyan fórumban, amelynek a Munkáspárt is részese. Világossá tette, hogy az MSZP tőkés párt, amely nem a dolgozók, hanem a magyar és a külföldi nagytőke érdekeit szolgálja. Az MSZP nyíltan nyomást gyakorolt a pártokra, igyekezett megakadályozni, hogy az MSZP-től független baloldali csoportosulás jöjjön létre.
Az MSZDP, a Munkáspárt 2006 és a Zöld Baloldal február 23-án olyan feltételt szabott az együttműködés folytatására, amely a Munkáspárt számára elfogadhatatlan. Követelték, hogy minden párt tegyen hitet Magyarország nemzetközi elkötelezettségei mellett, azaz fogadjuk el a NATO-t, fogadjuk el az Európai Unió dolgozó-ellenes intézkedéseit, a magyar belügyekbe való beavatkozását, sőt fogadjuk el a magyarországi demokráciát korlátozó biztonsági, terror-elhárítási és egyéb egyezményeket.
A Munkáspárt sajnálattal veszi tudomásul, hogy az említett pártok megadták magukat az MSZP-nek, és a mögötte álló tőkés köröknek. Ezzel ismét lehetetlenné tették a baloldali erők tőke-ellenes összefogását. Munkáspárt nélkül ugyanis nincs baloldali összefogás.
Budapest, 2012. február 24.

Munkáspárt Elnöksége