2012. május 14., hétfő

Nem alkotmányos jog többé a társadalombiztosítás: vagy lesz, vagy nem

"Drága" kormányunk 365 törvényt fogadtat el évente, erőltetett menetben, követhetetlen,  EZ A KORMÁNY NAGY TAKTIKÁJA. Ha meghallgatjátok Juszt minapi műsorát, abból világosan kiderül, hogy MINDÖSSZE  10-15 ember tudta, amikor megszavazta az új alkotmányt, hogy KIVETTÉK BELŐLE A TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁS JOGÁT!!!! Ez azt jelenti, hogy bármikor csökkenthetik, tetszés szerint a nyugdíjadat, és az egészségügyi ellátáshoz sincs alkotmányos jogod. Ezért van az, hogy életmentő ultrahangos és egyéb vizsgálatokra IS hónapos előjegyzések vannak. Addig szenvedjen, és haljon meg a beteg, legalább kevesebb az éhes száj. Vagy mehetsz a méregdrága magánszektorba gyógyulni.
A lényege az, hogy az új Alaptörvényben, kivették az Alkotmányos jogok közül a Társadalombiztosítást, ami azt jelenti, hogy adó formájában fizetünk nyugdíjadót és egészségügyi adót és ezért cserben NEM JÁR semmi, sem nyugdíj, sem ingyenes egészségügyi ellátás, a kormány biztosít valamit, amennyit éppen kedve tartja és simán megvonhatja bármikor és hozzányúlhat az eddigi nyugdíjakhoz is. Nincs alkotmányos garancia semmire, nincs jogorvoslatért kihez fordulni, mert  törvénysértést nem követ el a kormány. Hiszen az Alaptörvényből kivették ezt a jogot. Ergo a teljes kiszolgáltatottság állapotában teljesen védtelenek az állampolgárok, különösen a 4,5 millió nyugdíjas.
NAGYON FONTOS!!!! Döbbenten néztem az ATV egyik műsorát. Ezt bizony nem elég látni, de terjeszteni kell. A műsor a honlapról megnézhető: http://atv.hu/videotar/20120430_mihalyi_peter_2_resz
A kijelző 10. percétől nézd a műsort! (a számláló hátralévő időt mutat, tehát az utolsó 10 percet keresd!) Ha felocsúdtál a döbbenetből, továbbítsd minél több embernek!

Nincsenek megjegyzések: