2011. február 21., hétfő

Bencsik Mihály ismét megyei elnök, Horváth Sándor pedig általános megyei alelnök

Miután a Munkáspárt Jász-Nagykun-Szolnok megyei szervezeténél a megyei vezetés megbízatása lejárt, 2011. február 19-én Szolnokon zárt ülésen döntött a párt arról, kikből álljon az új vezetés.
A tisztújításon az országos elnökséget Fogarasi Zsuzsanna országos alelnök, budapesti elnök képviselte, akit az ülés résztvevői névnapja alkalmából külön köszöntöttek. Fogarasi Zsuzsanna javaslatot tett az új megyei elnök személyére, Bencsik Mihály leköszönő elnökre, az országos elnökség tagjára. A jelenlévők egyhangúan álltak ki Bencsik Mihály személye mellett, és egyhangú szavazással megerősítették megyei elnöki tisztségében.
A régi-új megyei elnök ezután a szervezeti szabályzat szerint javaslatot tett közvetlen munkatársainak személyére, az elnökség tagjaira.  Általános megyei alelnöknek Horváth Sándort jelölte, megyei alelnöknek Szilágyi Andrást, az elnökség tagjainak pedig Gulyás Lászlót, Herczegh Klárát, Biró Imrét és Sipos Sándort. További javaslata a pénzügyi és ellenőrző, valamint az etikai  bizottság vezetőségére vonatkozott. Előbbinél Szarvas Géza elnököt, Póta Lászlóné és Tóth Antal tagokat, utóbbinál Csajbók Ferenc elnököt, illetve Dikó Miklóst és Donkó Jolánt jelölte.
A tagság egyhangúan támogatta és elfogadta a javaslatot, a jelöltek megválasztását. Mandátumuk négy esztendőre szól, a 2014. évi önkormányzati választásokig tart.
A megyei pártszervezet új vezetése tehát a következő személyekből áll:
Bencsik Mihály megyei elnök (Szolnok).
Horváth Sándor általános megyei alelnök (Karcag).
Szilágyi András megyei alelnök (Törökszentmiklós).
A megyei elnökség tagjai:
Gulyás László (Szolnok), Herczegh Klára (Szolnok), Biró Imre (Mezőtúr), Sipos Sándor (Túrkeve)
A pénzügyi és ellenőrző bizottság megyei elnöke: Szarvas Géza (Szolnok), tagjai: Póta Lászlóné (Nagykörű) és Tóth Antal (Szolnok).
Az etikai bizottság megyei elnöke: Csajbók Ferenc (Túrkeve), tagjai: Dikó Miklós (Szolnok) és Donkó Jolán (Szolnok).
Internetes hálószemünk gratulál valamennyi megválasztott tisztségviselőnek, egyben sikeres és eredményes munkát kíván nekik.

Nincsenek megjegyzések: